hej igen!

nu är jag hemma igen och bilder kommer när jag har rätt data, eftersom detta är mammas jobbdata blir det inga bilder.
jag har haft det underbart på Cypern och vill verkligen tillbaka eftersom där är det varmt här är det kallt och det regnar och nu börjar ju skolan imorgon igen för mig och klara inte riktigt den pressen nu.

jag måste bar byta ämne lite och skriva om Snook.
Wtf hände med dom liksom?
jag har aldrig riktigt fått föklarat varför dom splittrades.
och nu när Oskar Linnros har en solo karriär, okej musiken funkar men hur kan man gå från Snook till det? jag förstår det inte riktigt, när jag vill ha tillbaka dom.
Man kan lyssna på dom när man är ledsen, när man är glad, när som egentligen! okej dom gamla låtarna fins ju, men man vill ha dom, Oskar och Danne liksom!
"vi vet inte vart vi ska man vi ska komma dit" är orden som har följt mig länge, och faktiskt hjälpt!
Man vill ha nya låtar!

iaf nu måste jag göra läxa -.- (läxa och jag har inte börjat skolan än?)

puss och kram `^-^´

so long suckers!

igår va det grillfest/skate, riktigt trevligt faktiskt.
imorgon drar jag till cypern så kommer inte blogga försen jag  kommer hem!


bilder från igår:







seeyaa! `^-^´



se dig om

ja, nu är jag hemma, igår va jag hos linn med folk och vi bakade scones och drack te, sen drog jag hem till jolin och micheal kollade film sen sov jag, sen drog vi runt lite och nu sitter jag här och testar mina nya filter som har kommit idag! "hoppar av lycka"!! på fredag drar jag till Cypern så jag får en vecas extra sommarlov! "woho hoppar mer"
Johan sitter och spelar lol och det roliga är att han är full så han skriker som en get typ?

Juste jag skulle fixa något musik inlägg men det får komma senare idag iaf det som kommer ur högtalarna just nu är Lillasyster - Nu har jag fått nog, så otroligt bra låt!
Önska verkligen att jag kunde se dom i år men dom spelar typ endast på småklubbar där det är 18år, det suger att vara 15 -.-'

Lillasyster är verkligen geniala!
Tänkte skriva litefakta om dom,men kommer inte på något roligt och orkar inte kolla upp så det får vi ta någon annan gång.


wiie nu är jag glad  asså fan va skoj man kan ha när man lyssnar på lillasyster leker med kameran och bara är!

Ja nu upptäckte jag att det var ungefär 1timme sen jag började skriva men jag fastnade i musik-cigg-och-blogg-världen typ eller ja, något åt de hållet iaf?

nu ska jag leka lite med kameran så jag får en fin bild att lägga upp i detta inlägg, så det tar la allt som allt 2timmar att skriva detta inlägg! kisspaus...

okej, nu gjorde jag om i mitt rum istället så nus ska jag leka med kameran!
nu är inlägget klart så seeyaa! kram `^-^´

  
 

hästtänder!


baka scones!

A kitty with paws

Sittter just nu i soffan hos jolin och michael, blir att spendera resten av natten här, mys! vi har legat och kollat massa bloggar och sen kollade vi på Adam och Eva(nostalgi!) men nu ska jag nog sova lite, så jag kanske orkar göra något imorgon, vi får se. Asså jag är så förbaskat kissenödig men deras toadörr knarrar så jag är rädd att jag ska väcka dom, hmm får vänta tills imorgon? aja får se hur jag gör med det.
Nu kröp en katt upp i knät på mig så nu blir det sov dags. Godnatt! `^-^´

I want to be free

Har precis kollat på Flickan från ovan, något av de bästa och sorligaste jag har sett.
Som sagt verkar inte vädret tillåta fotografering ute så får se om vi kan vara hos linn (:
Pappa och Fanny har nu kommit hem och ätit upp alla mina chips, men va gör man liksom jag ligger ju bara och degar hela dagarna så!
men nu ska jag duscha och sen städa mitt rum och lite så.

kram `^-^´

Finding Neverland

ligger i soffan kollar på Finding Neverland och hade det jätte mysigt tills man hör från rummet bredvid, shaan banan eller va han nu heter på högsta volym och Johan sjunger med, jag tror jag dör av skratt!
Men han förstör ju, jag vill ha en mysig liten stämning och bara mysa men han förstör med han dåliga musik och skrik i skype!
Jag måste egentligen börja packa inför cypern men har verkligen ingen ork.
Jolin och Anki ska ha mini spa hemma hos Jolin men vet faktiskt inte om jag orkar det, jag ska ut ikväll med Linn och fota, om vädret tillåter det, men annars orkar jag nog inte mycket idag.

Jag har bestämt mig för att sluta leta efter någon kille utan istället bara låta det vara, det är mycket bättre att vara singel ändå, eller`? ;)

haha nää men jag vet inte det verkar ju vara omöjligt att hitta en bra kille så jag skiter i det helt enkelt!
men nu ska jag återgå till filmen och mina chips!

kram på er! `^-^´

Jag låtsas som det regnar

sitter i soffan halvt nyvaken, har faktiskt vart på ica och köpt toapapper och lite annat gott som jag kan ha en dag som denna, eftersom vädret säger nej till att gå ut och fota (det regnar) så blir det en titta-film-ligga-hemma-och-mysa-dag! tror nog jag ska kolla på massa filmer och ta ett långt bad! så nu ska jag fixa i soffan och allt annat, kanske kommer ett till inlägg senare. kram `^-^´





bubblor!

färglös och grå

ett nattinlägg som jag egentlingen inte orkar skriva men vad sa jagg annars göra?
jag tänkte vara vaken så länge som möjligt så jag kan säga hej när fanny och pappa går till jobbet imorgon!
men vi får se.

jag har kommit på att jag måste träffa nytt folk som bor i närheten för dom jag har nu vill nästan aldrig göra något längre, eller nä de är inte sant det finns en, och hon betyder allt, men hon har ju ett eget liv och kan ju inte vara med mig hela tiden så jag måste verkligen träffa nytt roligt folk!
Och jag vill verkligen till Umeå och träffa Ein hon är så otroligt älskad och jag måste träffa henne! Och Lisa som jag snackat med i typ ett år utan att ha träffat och hon bor i göteborg, jag är hopplös -.-!

menmen nu blir det film seeyaa!



were do we go from here?

sitter i soffan och tänker över filmen jag precis sett,The Expendables, underbar film! massa pang pang vilket jag älskar!
en perfekt blandning av action och humor!
men iaf nu sitter jag och fufflar ihop en grymme spellista, dom bästa mest spelade låtarna just nu är:

Broder Daniel - Luke Skywalker
Håkan Hellström - Flyg du lilla fjäril
Timo Räisänen - Outcast
Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Kent - Utan dina andetag
Timo Räisänen - Creep

Broder Daniel - No time for us
Lars Winnerbäck - Dunkla rum


men nu ska jag fortsätta att hitta vacker musik puss godnatt!


we go down on the mean street

nu blir det resturang och bio med kära fardern min. Så nu ska jag springa iväg till bussen så jag inte missar den, imorgon tror jag att jag kommer lägga upp ett musik inlägg för att det verkar roligt för mig ^^

Kram `^-^´




gaahh, min! <3

Carry on up the morning

hellu!

sova länge? hmm gick inte så bra somnade i soffan när jag kollade Son of rambow och vaknade igen vid 10,
men nu har jag precis vaknat,  så jag ligger i soffan och kollar på Son of rambow igen, världens mysigaste film typ!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig för att ta bussen halv 4 och möta pappa i stan.
vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men ikväll ska jag se The Expendables så det kommer lite om den ikväll eller imorgon. Just nu regnar det ute, inte jätte kul men det är bättre än när det är så otroligt varmt och klibbigt!
menmen nu måste jag fixa mig.  kram `^-^´

Seeyaa!



standing on the shoreline

precis kommit hem från en mysig dag med kusin vitamin, det blev ingen mysig fika i stan utan ett hastigt besök på mcdonalds, inte mitt bästa val idag!
iaf jag fick köpt en otroligt cool zombie tröja, en blå tjocktröja, ett par strumpor, tre par trosor för typ 300kr bara, rea är bäst!
innan vi åkte hem köpte jag med mig sushi hem usch så gott, sen låg vi och kolla på Sherlocks Holmes sen åt vi mer mat sen låg vi bara och kolla på tv och bara va men nu sitter jag hemma i min underbara soffa och diskuterar med pappa om allt, imorgon ska jag sova länge och sen ska jag möta pappa i stan ta en fika och sen gå på The Expendables, tydligen en väldig pang pang film, men det gillar vi starkt!

Men nu är jag lite ledsen för jag fick nyss reda på att när Anna Ternheim spelade på Way Out West fick hon hjälp på sista låten Shoreline av Henrik Berggren, känslan av att ha missat det, av att missa han den är verkligen hemsk!
Jag grätt när jag fick reda på det! Nu ska jag försvinna och inte komma fram på ett tag så att jag har fått reda på att allt bara var ett skämt! seeyaa!





Henrik Berggren!  <3





I will love you better.

nu ska vi se, igår började som enunderbar kväll sen blev den otroligt skum och sen va de som vanligt igen, otroligt konstigt.
men nu är jag klar för en dag på stan med min kära kusin, egentligen tänkte jag bara sitta hemma och kolla på massa Johnny Depp filmer men ändrade planer som sagt.
Så de blir nog en ysig fika och bara strosa runt i underbara göteborg!

Just nu sitter jag och lyssnar på True colours med Ane Brun, hon är ju bara så himla grym hennes röst är verkligen att dö för!
Iaf nu måste jag äta något borsta tnderna och sen hoppa vidare till bussen så vi hörs!

kram! `^-^´


Ane Brun <3





Min nya awesome gorilla tröja!

kärlek eller bara en lek?

allt verar bättre nu hon kan skratta!
vi ligger iaf och kollar på big bang theory och pappa kommer hem snart så nu löser sig allt förhoppningsvis tror jag.
asså kärlek är en svår grej antingen är det rätt och allt är bäst eller så går allt åt skogen och man slutar bry sig och bråkar för att det ska hålla sig vid liv, man säger att man älskar varan men ändå skriker man bara på varan, jag har aldrig fattat kärlek de är nog inte min grej, jag ska nog hålla mig till dom få vänner jag har och bara leva livet även om det är svårt ibland Jag älskar min syster så himla mycket och hatar att se henne så här!


något gick snett?

hmm alt va så bra för typ 30min sen, men nu har alla stuckit de är bara jag och syster kvar och hon mår inte bra jag vet inte vad som hände allt gick bara snett, såg fram imot de här faktiskt, menmen jag är tydligen dum i huvet som lånar ut mitt busskort och jag vet inte ut och in längre jag vill bara försvinna här i från nu!

sweet life.

shaa!

jag fixar mig och lite annat inför en typ mini förfest eller va man ska säga innan syster och hennes kompisar åker in till stan.
så nu blir de att dricka upp era öl pojkar! seeyaa ^-^



another day another problem!

hellu!

Nu har jag varit vaken ett tag och känner att jag är vaken alldeles för tidigt, klockan är halv 11 och jag har varit vaken i en timme nu och tro det eller ej städat mitt rum(!!) så nu är de fint och rent nu när farmor och farfar.
Men nu är dom typ här eller aa om typ 5 min och va har dom tatmed sig för mat, jo smörgåstårta, usch säger jag bara!
syster och hennes kille tjafsar som vanligt -.-'
hahah vi sitter och kollar på Big bang theory och jag total älskar det!


men nu ska man gå och vara social och äta lite!
kram på er! ^-^


hmm...

Aaa första inlägg blir aldrig bra så de här blir bra!


kram :]